Barion Pixel

Mi így vállalunk felelősséget a társadalomért, amiben élünk.


Szeretnénk, ha az idegen nyelvek tanulása a gyerekeknek a jó időtöltést, játékot és sikerélményt jelentené.
Szeretnénk, ha a tanulásra akkor is lehetősége nyílna mindegyiküknek, ha tartós betegségük miatt nem tudnakiskolába járni és más gyerekekkel együtt tanulni.

A hosszas gyógyulás és a vele járó otthonlét nem egyszerűen nehezíti a tanulást és azt, hogy a gyerekek lépést tudjanak tartani a társaikkal, de a motivációra sincs jó hatással.

Szerintünk viszont megengedhetetlen, hogy a betegség vágjon el akár egyetlen gyermeket is a létfontosságú tudás elsajátításától.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a KórházSuli mellé állunk.

Tudjuk, hogy a Click képes játékos, motiváló formában átadni a tudást, személyes sikerélményt adni, miközben mindenki a saját tempójában használhatja.
Ezért a KórházSuli minden tanulójának, és minden őket támogató diáksegítőnek prémium előfizetést biztosítunk a Click minden funkciójához, természetesen számukra ingyenes mindaddig, amíg a KórházSuli tanulói, segítői.

A KórházSuli azért jött létre, hogy kortárs segítők, középiskolások és egyetemisták, támogatásával, egyedi képzési rendszerben segítse a beteg gyerekek oktatási- és szociális rehabilitációját.
Ebben akarunk segítséget nyújtani azzal, hogy a tanulást könnyebbé, izgalmasabbá, játékossá és kihívássá tesszük, azt remélve, hogy ezzel nem csak a nyelvtudásukat, de kitartásukat és motivációjukat is tudjuk fejleszteni.

Ha teheted, támogasd Te is a KórházSulit adománnyal, önkéntes munkával, eszközökkel vagy akár a saját szaktudásoddal!